De vereniging

vereniging_eTreedt toe tot de vereniging zonder winstgevend doel en werk mee aan het onderhoud en herstel van de loyaliteit en het respect jegens België en het Belgische Vorstenhuis.

De vereniging zal dit doel nastreven, vrij van alle ideologische, politieke of confessionele overtuiging, door het organiseren van ceremoniën, manifestaties, conferenties, tentoonstellingen, feesten, rondleidingen en andere activiteiten, alles in de meest uitgebreide zin.

Voor slechts €10 per jaar kan u als sympathiserend lid toetreden tot de vereniging of u kan erelid worden door eenmalig €500 te betalen

Voor verdere inlichtingen en/of inschrijvingsformulieren kunt u ons contacteren via brief, e-mail, een telefoontje, onderstaand contactformulier of kom gerust eens langs.